El concert ‘Conductus’ de Besalú compta amb les veus a cappella de 3 tenors anglesos que impressionen als espectadors

L’església de Sant Vicenç de Besalú va acollir el concert ‘Conductus’. John Potter, Christopher O’Gorman i Rogers Covey-Crump van impressionar als assistents amb les seves veus a cappella, en un acte emmarcat dins el 5è curs internacional de música medieval de Besalú.

La gent es va estranyar al no veure al concert ‘Conductus’ de Besalú, i és que els intèrprets en tenien prou amb la seva veu. L’església de Sant Vicenç de Besalú va acollir aquest concert en el marc del 5è curs de música medieval a nivell internacional, el Medieval Músic Besalú. Els 3 tenors provinents del Regne Unit van impressionar els assistents al concert amb les seves veus a cappella, que ressonaven amb especial encant dins l’església.

La ubicació del concert va acompanyar a la perfecció l’estil i l’època de la música. El concert ‘Conductus’ va permetre escenificar els continguts més teòrics d’aquest curs de música medieval, a través de les veus d’uns dels tenors més importants de la música medieval a nivell internacional.

Notícies relacionades: 

Besalú acull la 5a edició del curs de música medieval ‘Medieval Music Besalú’ que atreurà músics d’arreu del món fins el 23 de juliol