Lidia Huete, David Granados i Oscar Saura tornen amb medalla del Campionat d’Espanya de Natació d’estiu

Foto: @CNOlot

El CN Olot pot estar molt content de l’actuació dels seus representants en el Campionat d’Espanya Absolut i Júnior d’estiu. Lidia Huete es va endur un bronze en 100 papallona i va ser present a la final de 200 estil. David Granados va ser plata en 200 esquena en la competició Júnior i va ser finalista absolut en aquesta mateixa prova. Òscar Saura, també en categoria Júnior, va guanyar la Plata en 100 papallona.

Tres participants i quatre medalles en un Campionat d’Espanya d’estiu és un fantàstic resultat. I tenint en compte que el nivell era d’àmbit estatal, amb nedadors olímpics competint i preparant-se per Río en alguns dels carrils.

Lidia Huete era la integrant femenina del CN Olot en els campionats absoluts, mentre que David Granados i Oscar Saura participaven en les dues competicions que se celebraven a Las Palmas, l’absoluta i la Júnior. Tots tres van aconseguir una medalla i van culminar uns fantàstics resultats per al seu club.

Huete competia en proves de papallona i estils, i en l’especialitat dels 100 metres papallona, la nedadora olotina va aconseguir la medalla de bronze.

David Granados va disputar, amb tan sols 18 anys, la final absoluta en 200 metres esquena, i va quedar en 6ena posició absoluta, amb un resultat que li atorgava la medalla de plata Júnior.

Òscar Saura, en les especialitats de crol i papallona, va competir també a màxim nivell, i va guanyar la medalla de plata en 100 metres papallona, en un altre èxit del nedador nascut l’any 98.

En una temporada que es va començar amb un nivell irregular dels nedadors i nedadores del club, els resultats al campionat d’estiu han estat la culminació a una bona progressió de l’equip, que ha aconseguit acabar el curs amb un molt bon regust de boca.

El nom d’Olot, doncs, va sonar amb força als campionats d’Espanya disputats a Las Palmas, amb uns fantàstics resultats per al CN Olot.

Notícies relacionades:

Cinc nedadors i nedadores del Club Natació Olot competeixen al Campionat de Catalunya d’Estiu

Lidia Huete, David Granados i Oscar Saura tornen amb medalla del Campionat d’Espanya de Natació d’estiu