Les obres a l’Avinguda Europa d’Olot afectaran la circulació durant tota la setmana

Les obres a l’Avinguda Europa d’Olot van començar ahir i està previst que durin tota la setmana. Els treballs comprenen des de la plaça Unió Europea fins al carrer Portugal i suposen canvis de circulació.

Les obres ja han començat a l’Avinguda Europa d’Olot. Els treballs comprenen des de la plaça Unió Europea fins al carrer Portugal i impliquen canvis en la circulació. Els vehicles procedents de la variant nord de la N260 direcció Olot han de passar pel costat contrari de l’Avinguda Europa.

Per altra banda, els conductors que circulin per l’Avinguda Països catalans podran accedir a l’Avinguda Europa, però hauran de girar cap al carrer Grècia i continuar pel carrer de França si es volen dirigir cap a la N-260a. La previsió és que les obres a l’Avinguda Europa haurien d’estar acabades de cares a finals d’aquesta setmana.

Els treballs de l’Avinguda Europa formen part del Programa de conservació i millora de les vies públiques d’Olot que suposaran una inversió de 350.000€ entre carrers i voreres.