L’actuació de la il·lusionista Silvana ha inaugurat el nou cicle Màgia a les Places de la Cua del Drac

Ja han començat les actuacions de Màgia a les Places, una novetat de la programació estuenca de la Cua del Drac d’Olot per a aquest any. Dimarts va ser la maga Silvana l’encarregada de fer gaudir grans i petits amb números visuals i, sobretot, participatius.

La plaça Major d’Olot va acollir ahir al vespre el primer dels espectacles proposats enguany dins del nou cicle de Màgia a les Places. La il·lusionsita argentina Silvana Guardiola ha estat la primera a portar la màgia al carrer, amb números molt participatius que van fer que grans i petits se sentissin protagonistes de l’espectacle. L’objectiu del cicle Màgia a les Places, una novetat dins de la programació d’estiu de la Cua del Drac, és la de treure la màgia de les sales per acostar-la al públic familiar que passeja pel centre d’Olot aquests dies d’estiu. Les actuacions del cicle Màgia a les Places es repetiran cada dimarts a les vuit del vespre fins al 9 d’agost, a diferents places de la ciutat. El proper espectacle tindrà lloc a la plaça Catalunya, a càrrec del mag badaloní Enric Magoo. El proper dimarts 2 d’agost serà l’il·lusionista gironí Fèlix Brunet l’encarregat de portar la màgia a la plaça del Carme. El mag Nani tancarà el cicle el 9 d’agost amb l’actuació que protagonistarà a la plaça Pia Almoina.