Marià Clavell campió d’Espanya de Clubs de Horseball com a jugador i com a entrenador en categoria femenina

L’olotí Marià Clavell torna a ser campió d’Espanya tant com a jugador amb el Club d’Equitació Esportiva Cardedeu, com a entrenador, en categoria femenina, del Folgueroles. El Campionat d’Espanya de Clubs de Horseball es va celebrar el cap de setmana passat a Alcalá de Henares.

Una vegada més l’olotí Marià Clavell ha guanyat al Campionat d’Espanya de Clubs de Horseball i ho ha fet per partida doble. Per una banda, com a jugador, amb el Club d’Equitació Esportiva Cardedeu. En una disputada final, l’equip de Clavell va acabar imposant-se per dos gols de diferència al Malla, que era l’anterior campió estatal.

Per altra banda, Marià Clavell va recollir també la medalla d’or com a entrenador de l’equip guanyador en la categoria femenina, el Folgueroles. En el que va d’any, aquest és el tercer doblet de Marià Clavell, que ha recollit sis ors en tres competicions.

Les properes cites de l’Olotí són el Mundial de Horseball que es celebrarà a Portugal i on Clavell anirà com a membre de la Selecció Espanyola i la doble participació, com a jugador i com a entrenador, a la Champions League, on hi assistiran els millors equips d’Europa.

x