114.995 vehicles van circular pels túnels de Bracons direcció Olot el passat mes de juny, configurant una xifra rècord

Aquest mes de juny s’ha registrat una xifra rècord de vehicles que han passat per els túnels de Bracons, amb un increment pràcticament del 10% respecte al mateix període de la campanya passada. Per altra banda, l’ocupació hotelera d’Olot ha augmentat 15 punts en comparació al 2015.

114.995 vehicles han circulat pels túnels de Bracons aquest mes de juny direcció Olot. Aquesta dada significa una xifra rècord que repercuteix en un augment del 9,9% respecte el juny de l’any passat. El dia que més vehicles circulen per Bracons cau en divendres, amb xifres pròximes als 5.000 vehicles el 3, 10 i 17 de juny i el 23 dia de la revetlla de Sant Joan un total de 6.483.

Per altra banda, l’ocupació hotelera a la capital garrotxina ha augmentat 15 punts respecte el 2015. El cap de setmana del 15 i 16 de juliol s’ha arribat al 77,2% d’ocupació, amb el punt més àlgid el dissabte que va ser del 84.3%. Les xifres coincideixen amb el rodatge de la pel·lícula ‘Estiu del 1993’ que ha generat necessitats d’allotjament de l’equip de producció. De totes maneres aquestes dades d’allotjament i de trànsit de vehicles corroboren que el turisme estiuenc a la Garrotxa està a l’alça.