Álvaro Ruiz, del CN Olot, i Clàudia Oliveras, del Castellfollit, competeixen aquest cap de setmana a l’estatal de natació aleví

Demà comencen a Madrid els Campionats d’Espanya Alevins de Natació. En aquesta competició hi participen 2 nedadors garrotxins. Álvaro Ruiz, del Club Natació Olot nedarà els 100 metres lliures i Clàudia Oliveras del Club Natació Castellfollit, competirà en dues proves. En el seu cas, la Clàudia, aquest matí ha marxat cap a la capital estatal després del seu darrer entrenament a Castellfollit de la Roca.

Fa dues setmanes que la Clàudia Oliveras sap que podrà competir al campionat d’Espanya Aleví d’Estiu. En els catalans va aconseguir el temps mínim per poder-hi assistir en dues proves, els 100 i els 200 metres braça, i des de llavors ha estat entrenant molt dur per fer-hi un bon paper.

La Clàudia ha viatjat aquest matí a Madrid, on des de demà i fins diumenge, es durà a terme el campionat, amb dos objectius. Per una banda, vol fer-se un lloc a la final de les dues proves i per l’altra vol aconseguir les marques mínimes per poder repetir en aquest mateix campionat l’any que ve. Tot i així, el sol fet de poder competir en un estatal ja ha estat una fita prou important.

No es fàcil per un club sense piscina coberta aconseguir una fita així. De fet, feia anys que el Club Natació Castellfollit no aconseguia portar una nedadora alevina als campionats d’Espanya.