Es gradua la primera promoció olotina del CFGS de Processos i qualitat de la indústria alimentària de Kreas

La primera promoció olotina del Cicle Formatiu de Grau Superior de Processos i qualitat de la indústria alimentària. Aquest és un curs dual, que combina formació a l’aula i en empreses, impulsat pel Centre Integral en Indústries Càrnies i agroalimentàries que a Olot compta amb el suport de diverses empreses del sector. Són 30 els estudiants que han sortit en la primera promoció.

En Jan és un dels cinc estudiants del Cicle Formatiu de Grau Superior de Processos i Qualitat de la Indústria Alimentària que s’ha graduat enguany realitzant la part pràctica a Noel Alimentària. L’Oscar és també un d’aquests joves estudiants que estan acabant el cicle en aquesta empresa Santjoanenca. Durant els dos anys que han estat formant-se han combinat la seva feina a Noel amb la formació a l’aula.

La primera promoció del cicle, que ha comptat amb alumnes de diversos perfils professionals i provinents d’arreu de Catalunya, ha acabat amb una valoració positiva per part de les empreses que hi col·laboren.

Els alumnes, en Jan i l’Oscar també valoren el curs de manera positiva, ja que els ha permès adquirir experiència professional a la vegada que es formaven.

En Jan i l’Oscar formen part de la primera promoció graduada, però ja hi ha un nou grup de joves que acabaran el curs l’estiu que ve i a partir del setembre es posa una nova classe.

Notícies relacionades:

La Fundació Kreas impulsa un cicle de grau superior dual per al sector carni que començarà a Olot amb vint places a partir del curs vinent