L’alacantí David Escudero reforçarà la defensa de l’Olot

La Unió Esportiva Olot continua configurant la plantilla de cara a la propera temporada a Tercera Divisió. Avui ha presentat el defensa David Escudero i també ha anunciat la sortida del porter Gianni Cassaro.

El nou fitxatge de la Unió Esportiva Olot, David Escudero, és un jugador alt, habituat a jugar com a central o lateral esquerre. És un perfil polivalent i amb caràcter, que té clars els objectius ambiciosos de l’Olot.

Format a l’Elx, Escudero té experiència en diversos equips de Tercera Divisió. Va començar la temporada al Castelló, on va coincidir amb Ramon Maria Calderé, i la va acabar al Saguntino. El fet que Calderé estigui ara al capdavant del projecte de l’Olot ha estat clau per a la seva arribada.

El club també ha anunciat avui la sortida del porter Gianni Cassaro, que es desvincula de la Unió Esportiva Olot després de dues temporades. Demà a les set de la tarda l’equip començarà la pretemporada a l’Estadi Municipal d’Olot, amb el partit contra l’Al Wahda d’Abu Dabi, dirigit per Javier Aguirre.