La llar d’infants el Niu de Sant Joan les Fonts celebra la seva festa de fi de curs

L’àrea de picnic Castanyer ha acollit la festa de fi de curs de La Llar d’Infants el Niu de Sant Joan les Fonts, que ha tancat el curs 2015-2016 amb música, alegria i un bon berenar; i amb els més menuts com a protagonistes.

La Llar d’Infants el Niu de Sant Joan les Fonts ha tancat el curs 2015-2016 com cal, amb una bona festa de cloenda. L’acte ha tingut lloc a l’àrea de picnic Castanyer, just davant de la llar d’infants. L’actuació musical de Jordi Tonietti ha amenitzat aquesta celebració de fi de curs i ha engrescat els més menuts d’aquesta població garrotxina.

En una celebració amb els més petits com a protagonistes, no hi podia faltar un bon berenar per recuperar forces. Una festa de germanor per tancar el curs que s’acaba de deixar endarrere, però ja amb una mirada posada en el següent.