40 nens i nenes participen en la 7a edició del Concurs de castells de sorra de Les Planes d’Hostoles

En el marc de la festa de Sant Jaume de les Planes d’Hostoles ha tingut lloc la 7a edició del Concurs de castells de sorra. 40 nens i nenes hi han participat amb l’ajuda dels seus familiars, en una competició on passar-ho bé i participar és el més important.

40 nens i nenes han participat a la 7a edició del Concurs de castells de sorra de Les Planes d’Hostoles. Una competició emmarcada en la festa de Sant Jaume d’aquest municipi de la Garrotxa, on el més important és participar i passar-ho bé. Petits i grans han recorregut a la seva vessant més creativa per tal de construir el castell més innovador. Tots amb tècniques diferents, alguns utilitzant els recursos naturals que ofereix La Parada del Jonquer i altres guarnint els castells amb creacions plàstiques pròpies.

El jurat ha estat compost per membres de l’escola i de la llar d’infants del poble que han premiat les tres millors obres amb eines noves per fer castells, perquè així puguin perfeccionar les seves creacions en la propera edició. Amb tot, un concurs per fer poble i per incentivar la creativitat dels més petits.

x