La UE Olot supera 2-0 a l’Al-Wahda de Javier Aguirre deixant bones sensacions amb el seu joc

La Unió Esportiva Olot ha guanyat 2-0 el partit de pretemporada contra l’Al-Wahda de Javier Aguirre. Els homes de Ramon Maria Calderé han deixat bones sensacions en un partit on han participat juvenils de la casa i els últims fitxatges del club.

La Unió Esportiva Olot ha guanyat 2-0 contra el conjunt de primera divisió dels Emirats Àrabs, comandat per Javier Aguirre, l’Al-Wahda. Ramon Calderé, ha alineat juvenils de la casa i les noves incorporacions, que en aquest partit han deixat bones sensacions a l’Estadi Municipal d’Olot.

El juvenil Alfredo ha aprofitat els minuts i ha obert la llauna a la primera part. No ha estat fins a la segona meitat que arribaria el segon i últim gol en pròpia porteria, a la sortida d’un córner.

La plantilla que s’està construint per aquest nou repte a la tercera divisió, sembla que pot fer un bon paper, el mateix Javier Aguirre ho ha deixat clar. Els homes de Ramon Calderé disputaran el pròxim partit de pretemporada el proper dimecres a l’Escala.