L’onada de calor es viu amb activitats de tot tipus al Club Natació Olot

La piscina és el lloc més recorregut en aquestes dates, d’altres prefereixen evitar el sol situant-se a l’ombra i també hi ha qui pràctica activitats a ple sol.

Els olotins i les olotines combaten l’onada de calor de diferents maneres. L’activitat estrella és la piscina, on molts hi destinen gran part del temps perquè no aguanten la forta calor. També n’hi ha de que s’atreveixen amb el tennis a ple sol, però un cop acaben de jugar és imprescindible una bona remullada.

Hi ha qui prefereix l’ombra: dels arbres o dels para-sols i d’altres estan millor parant el sol. Al Club Natació Olot hi va gent de la ciutat però també gent de fora, com turistes i persones amb segona residència a Olot.

Als més petits no els preocupa tant l’onada de calor, mentre puguin esbargir-se els hi és indiferent si fer-ho al sol o a l’ombra. Tots, això sí, amb un objectiu comú: refrescar-se per combatre les altes temperatures estiuenques.

x