El Club Natació Olot guanya 11 medalles en el Campionat Català Júnior celebrat a Mataró

Són diversos els nedadors garrotxins que han participat en competicions catalanes i estatals aquest cap de setmana. Per una banda, Álvaro Ruiz, del CN Olot, i Clàudia Oliveras del Castellfollit van competir al Campionat d’Espanya Aleví d’Estiu. Per altra banda, Mataró aquest cap de setmana ha acollit el Campionat Català Júnior on els garrotxins han guanyat  11 medalles.

Nou nedadors júniors del Club Natació Olot han participat aquest cap de setmana al Campionat Català celebrat a Mataró. En total els garrotxins han tornat a casa amb 11 medalles. Oscar Saura va guanyar dos ors en els 100 metres lliures i els 100 papallona. Va endur-se dos plates en els 50 papallona i en la categoria dels 200 metres lliures i també va aconseguir dos bronzes en els 50 i els 800 lliures. Un altre nedador, David Granados va guanyar tres ors. Va imposar-se en els 50, els 100 i els 200 mestres esquena. Finalment Núria Payola va aconseguir dues medalles de bronze. Va quedar tercera en les proves dels 800 i els 1500 metres lliures. A més d’aquests tres nedadors del CN Olot, en el Campionat Català Júnior també hi van participar Víctor Aguilera, Mireia Lucena, Paula Barcons, Turina Castanyer i Ariadna Ribas.
Pel que fa al Campionat d’Espanya Aleví d’Estiu, celebrat a Madrid, hi van competir dos garrotxins. Álvaro Ruiz,  de l’Olot, Clàudia Oliveras del Club Natació Castellfollit. Segons han explicat els clubs, tots dos van fer un bon paper. Oliveras, va obtenir la 24a posició de la classificació en la prova dels 100 metres braça.