Les Anxovetes fan sonar havaneres a la Festa Major de Sant Jaume de Llierca davant d’uns 300 espectadors

La Plaça Major de Sant Jaume de Llierca va acollir el concert de les Anxovetes. Les gironines van amenitzar la Festa Major del poble amb els seus repertoris d’havaneres davant d’uns 300 espectadors.

Les havaneres amb veus femenines van arribar a la Plaça Major de Sant Jaume de Llierca. Les Anxovetes van engrescar la Festa Major d’aquesta població garrotxina, i els prop de 300 espectadors van acabar acompanyant-les.

Les Anxovetes van cantar les cançons del seu últim dic anomenat ‘En fresc’ amb havaneres més conegudes i altres de collita pròpia. Algunes de les cançons més mítiques com ‘Mare, vull ser pescador’, ‘La barca xica’ o ‘El canó de Palamós’ van ser molt ben acollides per el públic que omplia la Plaça Major de Sant Jaume de Llierca.  Un acte destacat que va amenitzar les festes d’aquest municipi.