Un despreniment deixa un forat al sostre del Passatge Cinema Colón d’Olot

El Passatge Cinema Colón, que connecta el Firal amb el carrer Macarnau d’Olot, ha patit un esfondrament que ha deixat un forat al sostre. Els serveis municipals han tancat el lloc de l’incident, estudien les causes i han procedit a enviar un requeriment a la propietat.

El sostre del Passatge Cinema Colón presenta un forat de grans dimensions després d’un despreniment del qual encara se’n poden veure les restes al terra del passatge. L’avís va tenir lloc dissabte. Els serveis municipals van procedir llavors a tancar la zona on ha tingut lloc l’incident. Aquest matí, tècnics municipals han acabat d’avaluar els desperfectes i n’han estudiat les possibles causes. Amb aquest anàlisi, han procedit a elaborar l’informe i traslladar un requeriment al propietari de l’espai perquè posi solució als desperfectes ocasionats pel despreniment que afecten un sector de pas públic. Aquest és el primer incident de consideració del que es té constància al Passatge Cinema Colón des que fa uns anys es va decidir reconvertir part de l’estructura d’aquest antic cinema olotí en un passatge per connectar el Firal d’Olot amb el carrer Macarnau.