Ja es poden adquirir les entrades pel Festival Ésdansa de les Preses

Les entrades pel Festival Ésdansa ja estan a la venda. Des d’aquest matí ja es poden comprar per diferents canals: per internet i físicament a l’Espai de Dansa d’Arrel Tradicional de les Preses. Com ja es va fer en la passada edició, les entrades són numerades.

Aquest matí s’han posat a la venda les entrades de la 34a edició del Festival Internacional de Música i Dansa de Les Preses, que es celebrarà del 22 al 28 d’agost. Com ja es va fer en la passada edició, són numerades per evitar les cues que es generaven des de dues hores abans de l’inici dels espectacles. Les entrades es poden comprar per diferents canals. Per Internet a través de la pagina web del festival www.esdansa.cat i de la plataforma de venda www.tiketea.com. També es poden adquirir de forma presencial, fins el dia 19 d’agost, a l’Espai de Dansa d’Arrel Tradicional de les Preses. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 20h. Durant els dies del festival les entrades es podran comprar al punt d’informació Ésdansa, situat a la Carretera Santa Coloma de les Preses, de dilluns a dissabte de 9 a 14 i de 16 a 20 i el diumenge de 10 a 13:30h. Finalment, una hora abans de l’inici de l’espectacle, es podran adquirir a la taquilla del recinte Ésdansa.

El preu de les entrades és de 10 i 12 euros, en funció de l’espectacle. Es poden comprar abonaments i es fan descomptes als socis del TR3SC i del Carnet Jove. El festival confia repetir els números d’assistents de la passada edició, quan es van superar els 9.000 espectadors durant tot l’Ésdansa i es van esgotar les entrades de la Nit de Dansa Internacional del dissabte.