La fundació Bunka del despatx RCR Arquitectes posa en marxa un nou workshop d’escenografia

Aquest matí la Fundació Bunka del despatx d’RCR Arquitectes ha presentat el workshop que realitzen anualment al mes d’agost. Enguany la novetat és el workshop internacional d’Escenografia. En total una 80 d’estudiants i professionals de diversos països del món faran estada a Olot per assistir a algun dels seus workshops.


Un any més, la Fundació Privada Bunka, del despatx d’arquitectes olotí RCR, organitza workshops d’estiu a Olot durant el mes d’agost. La principal novetat d’enguany és el Workshop Internacional d’Escenografia. Hi atendran 11 alumnes i es farà durant la segona quinzena d’agost sota la direcció de l’escenògraf Alfons Flores. Més enllà d’aquest, RCR dóna continuïtat al Workshop Internacional d’Audiovisual i Fotografia, que enguany es farà per quarta vegada, i al Workshop Internacional d’Arquitectura i Paisatge, que fa 9 anys que s’organitza. En aquest hi participaran prop de 60 estudiants i professionals de 25 països, que durant l’agost analitzaran quatre casos arquitectònics o urbanístics per imaginar-ne una solució. Per una banda estudiaran un rescat a l’hort medieval del Monestir de Vall Bona de les Monges. De la Garrotxa realitzaran projectes vinculats al Refugi de Santa Margarita, al paratge de la Moixina i al Carrer Fontanella d’Olot.

A més dels whorkshops, enguany es podrà visitar una exposició a l’Espai Barberí de RCR Arquitectes. Sota el títol ‘Trànsit por la escenografía española contemporània’ es podrà veure de l’1 al 11 d’agost. També es realitzaran tres programes, de dansa amb la col·laboració del Festival Sismògraf, de disseny gràfic amb el suport de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de la ciutat i també un programa cultural obert al públic general amb conferències de diverses temàtiques.