El migcampista Hèctor Simón renova amb la Unió Esportiva Olot per una temporada més

Hèctor Simón ha arribat a un acord amb la Unió Esportiva Olot per renovar per una temporada més amb el club. El migcampista de 32 anys decideix així seguir vinculat al club després de dues temporades esdevenint un jugador important.

El futur d’Hèctor Simón a la Unió Esportiva Olot ha acabat a bon port. El migcampista ha renovat per una temporada més, després d’uns mesos d’incertesa. Simón tenia clar que volia seguir a l’Olot i per el club és un dels pesos pesants així que la seva renovació és una bona notícia per el projecte de Ramon Maria Calderé. L’objectiu de l’equip segons Simón és el treball diari.

Simón va defensar la samarreta vermella en una setantena de partits durant les dues primeres temporades a Segona B. Ara seguirà defensant el mig del camp a les ordres de Ramon Maria Calderé, al costat de pesos pesats de la plantilla com Abel Solé o Roger Vidal.


Notícies relacionades:

La UE Olot supera 2-0 a l’Al-Wahda de Javier Aguirre deixant bones sensacions amb el seu joc

L’alacantí David Escudero reforçarà la defensa de l’Olot

La Unió Esportiva Olot, pendent d’Héctor Simón i Gianni Cassaro en l’inici de la pretemporada

x