Es talla el trànsit al carrer Fontanella per obres vinculades al projecte de l’illa energètica

Diversos carrers d’Olot estan en obres aquest estiu, l’últim que es suma a la llista és el carrer Fontanella, on s’hi realitzaran treballs fins divendres 29 de juliol a les 8 de la tarda. La circulació fins aquesta data estarà tancada al trànsit per obres relacionades amb el projecte de l’illa energètica.

Les obres a les vies públiques d’Olot segueix en marxa aquest estiu. L’últim carrer on s’hi han començat a fer obres és el carrer Fontanella, tallat al trànsit provisionalment. En aquest, s’hi estan realitzant treballs d’excavació i col·locació de tubs a la xarxa de climatització de l’illa energètica. Està previst que les obres acabin el proper divendres 29 de juliol a les 8 de la tarda. Durant el transcurs dels treballs, es podrà circular en direcció contrària a l’habitual en el carrer Secretari Daunis, tram que es troba entre el carrer Marià Vayreda i el carrer Fontanella.

La central de la nova illa energètica es troba a l’antic hospital Sant Jaume i les obres d’aquest estiu consisteixen en connectar els edificis que abastirà aquesta xarxa engergètica. L’illa permetrà reduir el consum d’energia un 20%, utilitzant energies netes en un sistema pioner a nivell estatal. Se’n beneficiaran els geriàtrics La Caritat i Montsacopa, la Plaça Mercat, l’Hospici i les renovades instal·lacions de Can Monsà.