El corredor de quads garrotxí Àlex Feliu es marca l’objectiu de competir al Dakar

El corredor de quads tortellanenc Àlex Feliu segueix endavant amb el seu somni de disputar les màximes competicions de 8.000 quilòmetres de recorregut. Una d’elles és el Dakar, un objectiu econòmicament molt costós a què el garrotxí no renuncia. Un equip de Les Notícies d’Olot Televisió ha passat un dia amb Àlex Feliu per recórrer la seva trajectòria esportiva.

Àlex Feliu un corredor amateur de Tortellà de quads té com a meta esportiva arribar a disputar alguna vegada una prova del Dakar, però com en tot esport cal pressupost, i aquest és el seu actual handicap. Àlex Feliu era un fanàtic de les dues rodes fins que un dia passejant per la capital garrotxina va veure un quad i la seva forma li va cridar l’atenció. Va convèncer a la seva dona per a comprar-se’l, va començar a entrenar i amb molt d’esforç i amb confiança encomanda pels seus amics va decidir començar a disputar competicions. Com qualsevol corredor de ral·lis, el garrotxí es proposa l’objectiu esportiu de disputar un Dakar, però li calen bastant diners per poder córrer en la competició internacional.