Un dels camps de futbol del Morrot d’Olot es podrà utilitzar al setembre i la resta d’instal·lacions a la tardor

Les obres als camps de futbol base del Morrot avancen a bon ritme. Així ho assegura l’Ajuntament d’Olot, que preveu que al setembre es pugui utilitzar un dels camps i que a la tardor les instal·lacions estiguin a ple rendiment.

Les obres als camps de futbol base d’Olot van començar ara fa un mes. La unió temporal d’empreses formada per Royal Verd i Aglomerats Girona ja ha retirat la gespa artificial de l’antic terreny de joc, que es destinarà al Joventut Sant Pere Màrtir, i s’han iniciat els moviments de terres als terrenys de l’antic heliport. Això ha obligat a reubicar l’estació meteorològica que hi havia al costat de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. Els treballs se centren ara en la delimitació de l’àrea de joc i l’excavació del terreny on s’han d’aixecar els fonaments de l’edifici de vestidors que ha de construir l’empresa Argon.

El projecte té un pressupost d’un milió 700 mil euros i preveu la construcció de dos camps de futbol de gespa artificial, un de 105×64 metres, apte per a competicions nacionals, i un altre de 95×58 metres. L’Ajuntament d’Olot assegura que els treballs avancen a bon ritme. Amb aquesta actuació, l’Ajuntament d’Olot vol donar resposta als clubs esportius. Les instal·lacions donaran servei a 543 jugadors de futbol base de la ciutat.

Notícies relacionades:

Les obres de la ciutat esportiva del Morrot començaran el mes que ve

La UE Olot, el Joventut Sant Pere Màrtir i el CF Sant Roc donen suport a les instal·lacions de futbol base plantejades al Morrot

Les noves instal·lacions de futbol base d’Olot es faran a la zona esportiva del barri del Morrot

x