Els Jutjats d’Olot arxiven les causes contra el candidat de PxC a l’Ajuntament d’Olot a les passades eleccions municipals

Durant les passades eleccions municipals una veïna de Barberà del Vallès, Georgina Pahul Veguillas, va denunciar públicament com Plataforma per Catalunya l’havia fet aparèixer a la candidatura a l’Ajuntament d’Olot com a número 19 sense el seu consentiment. Ara, el Jutjat d’Instrucció número 1 d’Olot ha arxivat definitivament la causa que es va obrir durant la campanya electoral contra el candidat de Plataforma, Ignasi Mulleras, per presumpta falsificació de documents. El jutge considera que els fets són atípics i no són constitutius d’infracció penal. Igualment, el Jutjat d’Instrucció número 2 d’Olot ha arxivat la denúncia feta per la pròpia candidata contra Ignasi Mulleras per suposades amenaces. El cap de llista de Plataforma per Catalunya a les eleccions municipals ha valorat l’arxivament de les dues causes. Ha dit sentir-se molt content perquè, segons ha expressat, “la justícia, encara que tardi, ens ha donat la raó”.

Notícies relacionades:

Esquerra presenta una denúncia contra la llista de Plataforma per Catalunya a Olot per un “possible delicte electoral”

Una veïna de Barberà del Vallès denuncia que PxC l’ha posat a la llista d’Olot sense demanar permís