L’Olot guanya l’Escala per la mínima amb un gol d’Uri Santos a l’últim minut

L’Olot supera L’Escala en un partit igualat amb un gol en el darrer minut d’Uri Santos. Els empordanesos van saber disputar un partit complicat per la diferència de categoria i els juvenils de tots dos equips van donar la talla davant rivals veterans.

L’Olot va aconseguir una victòria per la mínima al camp de L’Escala en un partit on no va poder demostrar la seva hipotètica superioritat. Després d’una primera part ensopida, els dos equips van millorar a la represa, i quan ja semblava que el just empat a zero seria el resultat del partit, Uri Santos va decidir en el darrer minut. L’entrenador de l’Olot Ramon Calderé va aprofitar aquest partit per fer proves i combinacions amb jugadors del primer equip tot incorporant jugadors a prova, nous fitxatges i juvenils com Litus, Fran Soler, Guillem Sacrest o David Escudero, qui va retirar-se del partit en els primers minuts per una sobrecàrrega a la cuixa. La primera part, acabava amb un empat a 0 al marcador i amb poca cosa per explicar, ja que cap dels dos equips va oferir un gran joc. A la represa, el ritme i la intensitat del joc van augmentar i amb ells les ganes d’arribar a porteria per guanyar el partit. L’Olot dominava el control i la possessió de pilota, i els escalencs aprofitaven els errors individuals i col·lectius per apropar-se a la porteria rival amb ocasions clares però sense punteria o topant amb les aturades de Guillem. Ja als últims instants del partit quan semblava que l’empat seria el resultat, l’olotí Sergio Álvarez va rebre al minut 89 una pilota amb què va afusellar a Ureña, que va aturar la pilota però el rebot el va aprofitar Uri Santos, que amb un toc suau va enviar la pilota al fons de la porteria situant el 0-1 al marcador i sense temps per la reacció local.

El proper rival dels olotins serà el Peralada, el proper dissabte al camp empordanès a partir de les set de la tarda.
Notícies relacionades:

La UE Olot supera 2-0 a l’Al-Wahda de Javier Aguirre deixant bones sensacions amb el seu joc

 

x