Nan Oliveras arrenca el seu primer Campus de Triatló a Olot amb 37 participants

El triatleta Nan Oliveras ha arrencat el seu Campus d’Estiu. L’olotí compartirà fins diumenge els seus coneixements en triatló a un grup d’esportistes que volen seguir els seus passos. Ahir es va donar el tret d’inici de l’estada amb l’arribada dels joves, 37 triatletes de 8 a 17 anys de Catalunya i Andorra.

Tots ells són aspirants a ser triatleta professional, i són a Olot per seguir els passos de Nan Oliveras. Es tracta dels participants al primer Campus de Triatló que organitza l’olotí, que traslladarà la seva experiència en la disciplina als que volen ser les futures promeses d’aquest esport. Per al mateix Nan Oliveras, participar en un Campus és important per conèixer més a fons les característiques del triatló.

La preparació dels joves estarà dirigida pel mateix Oliveras i alguns dels seus companys esportius. Tots practicaran la natació, el ciclisme i l’atletisme en instal·lacions i espais de la Garrotxa on entrena l’olotí; ell gaudeix amb aquest entorn i precisament vol traslladar això als participant: ser feliç amb l’esport que han escollit.

En total s’han inscrit 37 joves de 8 a 17 anys al primer Campus Nan Oliveras de triatló, tots ells procedents de Catalunya i Andorra.