Obre una saló de joc a Olot amb jocs recreatius d’atzar i apostes esportives

Olot compta des d’aquesta setmana amb un Saló de Jocs. Aquest ofereix màquines recreatives d’atzar i amb premi i també permet realitzar apostes esportives, tant en competicions nacionals com internacionals.

La Plaça Catalunya d’Olot acull ‘Atzar’ el nou saló de joc que hi ha a la ciutat. Aquest ofereix jocs recreatius i d’atzar i permet realitzar apostes esportives. Compta amb màquines escurabutxaques de quatre tipus diferents amb un total de 13 places. També té una ruleta electrònica, de 8 posicions, que de forma automàtica permet al jugador apostar per un número. Una part destacada de l’oferta del nou saló de jocs són les apostes esportives, que es poden fer en les quatre terminals que disposen. Aquestes s’han de fer de manera presencial i es poden realitzar en competicions nacionals i internacionals de diversos esports, des del futbol professional a les carreres de gossos passant pel bàsquet, el beisbol o les carreres de cavalls. Més enllà dels jocs i les apostes, el saló de joc compta amb un servei de bar pels clients i un sistema de pagament de premis automatitzat. ‘Atzar’ obra amb normalitat des d’ahir, després que dimarts al vespre es realitzés la inauguració.