‘Dansa d’Agost’ de La Perla 29 donarà el tret de sortida a la temporada cultural de tardor del Teatre Principal d’Olot

L’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot ha avançat algunes de les obres que es podran veure aquesta tardor a la ciutat. Destaquen ‘Dansa d’Agost’ de la companyia La Perla 29 i ‘Caiguts del cel’ protagonitzada per Emma Vilarasau i Jordi Bosch.

‘Dansa d’Agost’ de la Companyia La Perla 29 és una de les més destacades i és la que donarà el tret de sortida a la programació cultural olotina. Es podrà veure el divendres 30 de setembre a les 9 del vespre. L’obra narra la història de cinc germanes d’entre trenta i quaranta anys que viuen a un poble de l’Iralnda rural. A ‘Caiguts del cel’, Emma Vilarasau i Jordi Bosch encarnen a una parella de mitjana edat que un dia sense cap explicació es troben diners en el seu menjador. La representació es podrà veure el divendres 14 d’octubre. El divendres 28 d’octubre, es celebrarà l’activitat Ciutat del Terror, una gimcana ideada per a joves pel centre de la capital garrotxina. Després de l’activitat es projectarà la pel·lícula ‘It follows’ que serà oberta a tothom i gratuïta per als participants de l’esdeveniment.

El Festival el Més Petit de Tots tornarà a Olot, amb propostes d’arts escèniques pensades per als menors de 5 anys. Es podran veure ‘Upside Down’ de la companyia holandesa Dansmarkers on una ballarina i un músic fan experiments amb el so i el moviment, i ‘Little Night’ d’Imaginart, on els més petits interactuen amb personatges fantàstics i d’humor. També es podran veure propostes de dansa amb ‘Espheres’ de la companyia Moviment Lantana i que ja es va presentar al festival Sismògraf, i amb fragments de circ amb ‘In tarsi’.

Les entrades per als espectacles es posaran a la venda a partir del dia 13 de setembre a les 10 del matí. Es podran adquirir al Teatre Principal d’Olot, a Can Trincheria i a la pàgina web d’Olot Cultura.

x