La GIOrquestra i Marc Timón portaran a Besalú la nova producció Música de Cine

L’orquestra simfònica de les comarques gironines comptarà amb el reputat director i compositor de Castelló d’Empúries Marc Timón per oferir la seva nova producció. Música de Cine, un viatge a través de les millors bandes sonores de la història del cinema,  arribarà a Besalú aquest dissabte després d’haver-se interpretat ahir a Girona. 


Star Wars, Indiana Jones, ET, Harry Potter, Titanic… Pel·lícules històriques, inoblidables i mundialment conegudes que, a més de tenir guions, actors i arguments magnífics, han comptat sempre amb bandes sonores espectaculars. I aquestes composicions, aquestes obres d’art, es podran escoltar a terres garrotxines d’una manera diferent, essent orquestrades per Marc Timón.

El director i compositor de Castelló d’Empúries ha guanyat premis internacionals per les seves bandes sonores i, de fet, està treballant actualment a Hollywood, als Sonic Fuel Studios. Timón està iniciant així la seva carrera a Los Angeles. Actualment el jove i reputat compositor treballa orquestrant la música de la sèrie de Marvel Agent Carter. D’entre els cinquanta guardons nacionals i internacionals que ha rebut Marc Timón, hi destaquen quatre premis  Jerry Goldsmith Awards que acumula.

Així doncs, Besalú tindrà l’oportunitat de gaudir d’una figura internacional al costat de la prestigiosa GIOrquestra, que acompanyarà Marc Timón amb 10 músics sota la batuta de Marc Timón.

Ahir al vespre el Pati dels Jurats de Girona ja va acollir la primera entrega del Música de Cine, però a Besalú l’entrada serà gratuïta, en una oportunitat única d’escoltar una versió íntima de les millors bandes sonores de la història del cinema en un entorn privilegiat com el Prat de Sant Pere, just al davant del monestir, a partir de dos quarts d’onze del vespre.

x