El CN Castellfollit s’imposa a la 4a jornada de la Copa Pirineus celebrada a Sant Joan les Fonts

La piscina de Sant Joan les Fonts ha acollit la 4a jornada de la Copa Pirineus. En aquesta competició hi participen 6 clubs amb piscina descoberta, 3 d’ells de la Garrotxa: el Club Poliesportiu Santjoanenc, el Besalú Club Natació i el Club Natació Castellfollit de la Roca, vencedor de la jornada.

La 4a jornada de la Copa Pirineus s’ha disputat a la piscina de Sant Joan les Fonts, amb el Club Poliesportiu Santjoanenc com a local. En aquesta competició hi participen un total de 6 clubs amb piscina descoberta: la Jonquerenca, el Flaçà, el Farners, el Besalú, el Castellfollit i el Santjoanenc.

El Club Natació Castellfollit s’ha imposat en aquesta quarta jornada i s’apropa a la consecució de la que serà la seva 14a Copa Pirineus consecutiva, a falta d’una jornada. El Besalú Club Natació també ha fet un bon paper adjudicant-se la segona plaça a uns 50 punts del Castellfollit. Pel que fa al Club Poliesportiu Santjoanenc ha quedat sisè classificat i busca ampliar la seva plantilla de nedadors per poder millorar els resultats.

A la Copa Pirineus hi competeixen més de 150 nedadors i nedadores dels 6 clubs de la província de Girona. Tot i ser una competició, hi ha moments per tot i els participants aprofiten la jornada per passar una bona estona amb companys i rivals.