El XIV Aplec de la Sardana de la Garrotxa reuneix a centenars de sardanistes al parc de la Vall de Bianya de la Canya

El parc de la Vall de Bianya s’ha omplert d’apassionats de les sardanes en motiu del XIV Aplec de la Sardana de la Garrotxa. Enguany s’ha comptat amb la cobla Rossinyolets i la Bisbal Jove.

La forta calor no ha pogut amb el XIV Aplec de la Sardana de la Garrotxa, mica en mica el parc de la Vall de la Bianya s’ha anat omplint d’aficionats a les sardanes. Alguns han preferit esperar que baixés la temperatura a l’ombra i d’altres no s’han deixat intimidar per la calor.

Enguany, l’aplec ha comptat amb la cobla Rossinyolets i la cobla la Bisbal Jove que han fet sonar sardanes de 7 tirades al parc, 18 a la tarda i 18 a la nit. Amb tot, l’Agrupació Sardanista Cultural i Recreativa de la Garrotxa ha reunit un any més centenars de sardanistes a la zona verda de la Canya, que han pogut gaudir d’una jornada cultural i de germanor.