La GIOrquestra i Marc Timón culminen un concert de pel·lícula a Besalú amb el Música de Cine

Dissabte a la nit Besalú va viure un concert de pel·lícula. El Música de Cine, interpretat per la GIOrquestra i Marc Timón, va transportar a les més de 400 persones assistents fins als films més coneguts de tota la història del cinema. Les millors bandes sonores de tots els temps van ser orquestrades i explicades per un Marc Timón excels i una GIOrquestra com sempre captivadora.

Amb la melodia de Joc de Trons començava un magnífic concert davant del monestir de Sant Pere de Besalú. La GIOrquestra i el director i compositor Marc Timón van formar una fantàstica fusió dissabte a la nit per interpretar el Música de Cine, un concert on s’orquestraven les millors bandes sonores de la història del cinema.

I no només es van interpretar els temes que avui estan de moda com el la famosa sèrie, sinó que es va anar des dels clàssics com Psicosi o Memòries d’Àfrica fins a les pel·lícules romàntiques com Titanic, passant per bandes sonores de films com Indiana Jones, James Bond o ET, que va posar els pèls de punta als centenars de persones assistents.

Músiques mundialment conegudes i que tenen el poder de teletransportar-nos a aquella pel·lícula, a aquella escenes que tant ens va captivar i a un moment determinat de les nostres vides.

El director i compositor de Castelló d’Empúries Marc Timón va demostrar per què és una figura internacional i va explicar al públic alguns dels detalls i secrets del món de les bandes sonores de cinema, en una nit màgica, i de pel·lícula a Besalú.

Notícies relacionades:

La GIOrquestra i Marc Timón portaran a Besalú la nova producció Música de Cine