La Unió Esportiva Olot ja coneix el calendari que seguirà al grup 5 de la Tercera Divisió

El calendari del grup cinquè de la Tercera Divisió ja s’ha fet públic. La UE Olot encetarà la temporada el 21 d’agost a Ascó i l’últim partit serà el 14 de maig al camp del Manlleu que permetrà reviure el derbi de Bracons.

La UE Olot ja coneix el calendari que haurà de seguir el proper curs al cinquè grup de la Tercera Divisió. La temporada la començarà com a visitant el 21 d’agost a Ascó, en el desplaçament més llunyà del campionat. Com a locals el primer partit serà una setmana després, al 28 d’agost contra el Júpiter.

El primer derbi gironí el disputarà amb el Figueres el 25 de setembre a l’Estadi Municipal. Al mes de novembre l’Olot s’enfrontarà amb  3 equips gironins com el Palamós el dia 6, el 20 amb la Jonquera que debuta a la tercera divisió i al dia 27 ho farà a casa contra el Peralada.

La primera volta finalitzarà el dia 18 de desembre, dia en que l’Olot rebrà el Manlleu a casa, recuperant així el derbi de Bracons. La segona volta s’iniciarà el 8 de gener i el final de temporada està previst pel 14 de maig altre vegada amb el Manlleu, però en aquest cas al seu camp.