Des d’avui i fins dijous hi haurà restriccions de trànsit al Túnel de Bracons

Des d’avui i fins dijous hi hauran restriccions a la C-37, als túnels de Bracons que uneixen Osona i la Garrotxa. Les obres de manteniment començaran aquesta nit, a les 23h i s’allargaran fins a les 8 del matí del dijous. En tot moment, però, es mantindrà hàbil un carril per banda.

Els túnels de Bracons tornen a tenir restriccions de circulació des d’avui a les 11 de la nit i fins dijous a les 8 del matí. Les obres són per la realització de treballs de manteniment correctiu, reparació de filtracions i neteja de canelons i baixants. Segons ha informat el centre de control de carreteres de Vic aquestes restriccions es faran en dos fases. Des de les 23 hores d’avui i fins el dimecres a les set de la tarda es tallarà, ininterrompudament, el carril amb doble encarrilament del túnel de Bracons en sentit Olot. En tot moment, però, restarà hàbil un carril per cada sentit de circulació. La segona fase serà la nit del 3 al 4 d’agost, quan es tallarà el carril dret en sentit Vic del túnel de Bracons. Les restriccions en aquest cas seran des de les deu de la nit del dimecres i fins a les vuit del matí de dijous. Tot i els treballs de manteniment, en tot moment es podrà circular en ambdós sentits de la marxa, amb un carril per banda.

 

x