El Nàstic de Tarragona escull la Garrotxa per fer el seu segon ‘stage’ de pretemporada

El Nàstic de Tarragona ha escollit la Garrotxa per a fer-hi part de la seva pretemporada. L’equip grana s’entrena a les instal·lacions del Bosc de Tosca, per afrontar amb bones condicions els partits contra l’Olot dimecres i dissabte contra el Girona.

Els 26 futbolistes que conformen la plantilla del Gimnàstic de Tarragona es troben aquesta setmana a la Garrotxa per seguir evolucionant en la seva pretemporada. L’expedició comandada per Vicente Moreno ha escollit la Garrotxa a través de l’empresa local RoyalVerd, que prepara les instal·lacions on s’han d’entrenar els jugadors grana. En concret, el club tarragoní farà diverses sessions als camps del Club Escola de Futbol Bosc de Tosca i del Joanetes, i dorm en un hotel de la Vall d’en Bas. Els responsables de l’entitat presenca es mostren satisfets de l’opció escollida pel Nàstic.

Els entrenaments han de servir al Nàstic de preparació pels partits que ha de disputar aquesta mateixa setmana contra l’Olot dimecres i el Girona dissabte. El calendari de sessions dels granes no impedeix el desenvolupament normal de la pretemporada dels equips garrotxins vinculats amb els camps esportius.

A la Garrotxa de moment s’ha pogut veure a un exOlot, com és Gerard Valentín. Però si hi ha un futbolista que desperta expectació és Albert Lopo, que l’any passat jugava al Deportivo de la Coruña a Primera Divisió. Aquest és la segona estada de la pretemporada del Nàstic, que romandrà sis dies a la comarca.