El Pla Ocupacional ‘Redescobrim els espais verds’ de l’Ajuntament d’Olot dóna feina a 9 persones que es trobaven a l’atur

9 persones que es trobaven a l’atur porten des del 25 d’abril treballant gràcies al Pla Ocupacional de l’Ajuntament d’Olot ‘Redescobrim els espais verds’. Ara es troben a l’equador d’aquesta iniciativa, en el que estan netejant els espais verds del barri vell i diferents zones del recorregut del Riu Fluvià al seu pas per Olot.

El Pla Ocupacional ‘Redescobrim els Espais Verds del Barri: millora d’espais naturals i de lleure’ de l’Ajuntament d’Olot dóna feina a 9 persones que es trobaven a la borsa de l’atur. Un coordinador i vuit jardiners porten des de la primavera millorant l’estat de la vegetació de la ciutat d’Olot. En les primeres setmanes van actuar a l’entorn del volcà Montsacopa, i a terrenys propers de l’Institut Montsacopa, on van portar a terme una neteja acurada de la zona. Actualment, els jardiners desenvolupen tasques de neteja a espais verds del barri vell i a diversos punts del recorregut del riu Fluvià al seu per pas per la ciutat.

El Pla Ocupacional l’ha fet possible l’Àrea d’Ocupació de l’Ajuntament d’Olot i té una durada de sis mesos. Es tracta d’una iniciativa que permet ocupar gent sense feina i, a la vegada, permet millorar i sanejar els espais verds de la ciutat.