La waterpolista olotina Jennifer Pareja reflexiona sobre el seu futur i pensa inclús en el moment de la seva retirada

La waterpolista olotina Jennifer Pareja ha passat avui per l’Entrevista de l’estiu de la Xarxa. La nedadora assegura que mirarà els Jocs Olímpics tot i haver quedat exclosa de la selecció espanyola, i considerar que tenia el dret a formar part del combinat després de participar en l’estada preolímpica. Aquest fet fa que Pareja reflexioni sobre el seu futur, i no aclareix si es retirarà o no aquest estiu del waterpolo.

Una de les jugadores de waterpolo amb més triomfs al seu palmarès, Jennifer Pareja, es planteja la seva retirada tot i que a hores d’ara no ha decidit el seu futur. Així ho ha dit aquest matí a l’Entrevista de l’Estiu, el programa de la Xarxa de Televisions locals de Catalunya. Per a la waterpolista olotina, no estar als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro ha estat un cop dur, i això l’ha portat a reflexionar sobre el seu futur en el món de l’esport. Pareja considera que es mereixia estar a Brasil amb les seves companyes, després d’haver participat en l’estada preolímpica; tot i el fet de no ser allà, l’olotina assegura que seguirà els Jocs Olímpics per seguir l’evolució de les seves amigues, perquè elles “sí que es mereixen” tot el seu suport.