Castellfollit de la Roca reedita el cicle de ‘Concerts d’agost’ per segon any consecutiu

Castellfollit de la Roca acollirà, per segon any consecutiu, un seguit de concerts que amenitzaran les nits dels dijous. El cicle, que comença demà dijous a les 10 de la nit, té una clara aposta local; tots els concerts aniran a càrrec de grups garrotxins.

L’Església Vella de Castellfollit de la Roca acollirà aquest proper dijous dia 4 el primer del cicle dels ‘Concerts d’agost’, al ritme del swing i el blues d’Esther Granja Band. El proper dijous serà el torn del grup Meandre de música tradicional europea, composat pels músics Xavier Batlle i Xavier Pallàs. El 18 d’agost, els joves Trujazz actuaran a la Plaça Major de Castellfollit. Finalment, els concerts tornaran a l’Església Vella per escoltar la veu de Paula Arbós i el piano d’Edgar Basiana. El tàndem ja va obrir el cicle de ‘Concerts d’agost’ de l’any passat, amb una molt bona assistència. Amb el cicle de concerts, l’Ajuntament de Castellfollit de la Roca vol oferir un espai perquè els músics de la comarca puguin difondre el seu treball, alhora que dóna la possibilitat als veïns i al públic en general de conèixer de prop les propostes sorgides a la Garrotxa. Tots els concerts s’oferiran els dijous a les 10 de la nit. L’entrada tindrà un cost de tres euros per ajudar a mantenir el cicle. El concert del 18 d’agost dels Trujazz, que es farà a la Plaça Major, serà gratuït.