Dues persones informaran els visitants de Sadernes i Sant Aniol durant el període de vacances

Sadernes i Sant Aniol tornaran a tenir un servei d’informació aquesta temporada. Dos informadors atendran els visitants en diferents punts de l’espai, al matí o a la tarda, des d’aquest divendres fins la primera quinzena d’octubre. El Consorci de l’Alta Garrotxa també ha contractat un servei de recollida de deixalles per a aquest sector.

A partir de divendres, el sector de Sadernes i Sant Aniol tornarà a disposar d’un servei d’informació, coincidint amb el període de vacances, en què es registra una major freqüencia de visitants. El servei estarà format per dos informadors, que donaran a conèixer les principals activitats que s’hi poden dur a terme i els indrets més destacats. Els visitants els podran trobar a Sadernes, al camí que va fins a Sant Aniol o a l’entorn de l’ermita. Els dos professionals també informaran de les principals ordenacions d’ús públic de l’espai, donant a conèixer els usos i activitats no permesos. Els informadors estaran coordinats amb els cossos de seguretat per tal de poder donar resposta a alguna necessitat. Per a aquesta temporada, el Consorci de l’Alta Garrotxa també ha contractat un servei de recollida de deixalles que actuarà al sector, concretament al pont del Llierca, de molta freqüentació de visitants aquests dies, fins al Brull i les seves rodalies. El servei es va posar en marxa el passat mes de juliol i es continuarà portant a terme fins a finals de setembre.