Oix torna a viure els tallers i els concerts a l’aire lliure dels Campaments Musicals per segon any consecutiu

Oix viu fins aquest cap de setmana els Campaments Musicals, una iniciativa de la Coordinadora de Lleure del Pla de l’Estany que es celebra per segon any consecutiu. Hi participen vint-i-tres joves, que aprenen a gaudir amb la música en una experiència que busca connectar amb la natura i els mateixos habitants del municipi.

Aquesta és una setmana diferent a Oix. Durant deu dies els carrers del poble es converteixen en un escenari permanent, on vint-i-tres joves aprenen a gaudir de la música en un entorn tranquil i natural. Són els Campaments Musicals, una proposta que organitza la Coordinadora del Lleure del Pla de l’Estany per segon any consecutiu, i que mostra un cop més la vinculació dels banyolins amb l’Alta Garrotxa.

L’activitat arrenca de bon matí, després d’esmorzar, amb una mica d’exercici lúdic per tal d’afrontar el dia amb energia. A partir d’aquí es van succeint les propostes dels Campaments. Una de les característiques principals de l’estada és la interacció que tenen els participants amb Oix. Aquest cap de setmana és la Festa Major, i des del passat dia 31 gairebé cada dia hi ha concerts vinculats amb els Campaments.

Els Campaments Musicals es clouran aquest dissabte, amb un concert a la Plaça de Cal Mere d’Oix, a partir de les 12 del migdia.