La Unió Esportiva Olot empata a un contra el Nàstic en un partit on deixa bones impressions

La Unió Esportiva Olot li va posar les coses difícils ahir al Nàstic de Tarragona al partit solidari en favor de Càritas, que va acabar amb empat a un. Els de Calderé culminen el quart partit de pretemporada imbatuts, amb un sol gol encaixat i deixant bones impressions, amb ordre en defensa, iniciativa al mig camp i perill a la davantera.

720 espectadors són els que va tenir ahir la grada de l’Estadi Municipal d’Olot per col·laborar amb Càritas Garrotxa i veure com la Unió Esportiva Olot de Ramon Maria Calderé s’enfrontava a tot un Segona A com és el Nàstic de Tarragona. Abans de l’inici del partit, es va fer un minut de silenci en record de Josep Bartrina, soci i exjugador de l’Olot i sogre del capità Abel Solé. El Nàstic va carregar la pólvora des del primer minut i va fer dos xuts molt perillosos a porteria que August Conesa va saber salvar. Al minut 10, el davanter veneçolà Sergio Álvarez regalava a l’afició una jugada individual que no es va poder rubricar amb el gol. La següent internada brillant la regalava el juvenil Alfredo Gutiérrez, superant dos defenses amb qualitat i aconseguint una centrada que va suposar l’1 a 0 quan el refús de Zahibo va impactar en l’esquena de Marc Mas. Manolo Martínez ho tornava a intentar per al Nàstic al minut 26 sense sort. El grana Juan Muñiz va rebre l’única targeta groga del partit al minut 33.

El Nàstic començava la segona part augmentant la intensitat ofensiva. Es trobava, però, amb una defensa ben ordenada i amb sortides perilloses quan la pilota arribava a les botes de Sergio Álvarez o Dembo. Sergi Amargant, que va sortir al 54, la va tenir al minut 78, amb una pilota que va allunyar finalment la defensa grana. Al 84, el Nàstic treia petroli i aconseguia l’1 a 1 amb un remat de cap de Suzuki a una sortida de córner.

Sense descans, avui la Unió Esportiva Olot disputa el triangular contra el Banyoles i el Figueres al Torneig de l’Estany, en què Ramon Maria Calderé es marca treballar la qüestió tàctica, pressió al camp contrari i algunes variants ofensives.

x