La Unió Esportiva Olot fitxa el porter Quintanas, incorpora Litus Sala i renova Alfredo Gutiérrez

La Unió Esportiva Olot segueix planificant la temporada i en aquest sentit ha fet tres moviments per consolidar una plantilla jove i vinculada amb el futbol gironí. Així, ha signat al migcampista Litus Sala i al porter Albert Quintanas, mentre que també renova al juvenil Alfredo Gutiérrez.

El porter August Conesa ja té competència. La Unió Esportiva Olot ha escollit Albert Quintanas, porter de Porqueres, com a la seva alternativa. El del Pla de l’Estany, que arriba d’Anglaterra, coneix bé el secretari tècnic Sergi Raset de la seva etapa amb el Girona, on Quintanas va arribar a entrenar amb el primer equip a la Segona A. Aquest fitxatge coincideix amb la incorporació de Litus Sala: el migcampista de Cornellà de Terri ha convençut a Ramón Calderé i tot l’equip tècnic, que el tenia a prova en aquesta pretemporada. Carles Sala es va formar a les categories inferiors del Girona i va arribar a formar part de la plantilla del Peralada a Tercera Divisió. L’últim dels moviments que ha fet l’Olot darrerament és l’ampliació i la millora de les condicions del contracte del juvenil Alfredo Gutiérrez. L’olotí de 18 anys ja ha marcat gol amb l’Olot durant aquests primers partits de preparació, i des del club es considera que té talent per seguir a la plantilla: així, entrarà en la dinàmica d’entrenaments del primer equip, i en funció del seu rendiment s’hi mantindrà o tornarà al Juvenil A de la Unió Esportiva Olot.

Notícies relacionades:

L’alacantí David Escudero reforçarà la defensa de l’Olot

La UE Olot comença el projecte a Tercera Divisió amb el fitxatge del silenc Marc Mas, el màxim golejador de la categoria

El migcampista Hèctor Simón renova amb la Unió Esportiva Olot per una temporada més