El Workshop d’Arquitectura i Paisatge d’RCR atreu a una seixantena d’estudiants d’arquitectura d’arreu del món

Per novè any consecutiu, l’estudi d’arquitectura olotí RCR celebra el seu Workshop d’Arquitectura i Paisatge. Desenes d’estudiants d’arquitectura amplien així la seva formació a Olot, participant d’aquesta proposta teòrica i pràctica que els permet conèixer de prop com treballen uns professionals amb un gran reconeixement internacional.

El Workshop d’RCR està ben consolidat com un taller pràctic i teòric perquè els estudiants d’arquitectura puguin ampliar els seus coneixements al llarg de l’estiu. Enguany compta amb gairebé una seixantena d’alumnes de 25 països diferents, que aprenen intensament dels RCR treballant al seu costat.

Precisament, l’estreta relació de les obres d’RCR amb el seu entorn, paisatge i context històric és fonamental per entendre’n l’evolució. Els alumnes del workshop creuen que saber integrar les seves obres en l’entorn és fonamental, i aprendre directament a l’estudi dels olotins és una forma per fer passos gegants en la seva formació.

Els participants del workshop s’han dividit en 4 grups, que treballen sobre el volcà de Santa Margarida, el carrer Fontanella, la Moixina i l’hort medieval del monestir de Vallbona de les Monges. Serà fins el 26 d’agost que combinaran la pràctica amb conferències d’arquitectes de referència, per completar la seva formació d’estiu a la capital de la Garrotxa.