Els arquitectes Juan Carlos Sancho i Sol Madridejos expliquen la seva arquitectura més recent al Workshop d’RCR

Ja està en marxa el novè Workshop d’Arquitectura i Paisatge de l’estudi olotí RCR. Es basa en ensenyaments pràctics, però també teòrics, entre els quals, conferències diverses d’arquitectes de referència d’àmbit nacional i internacional.

Les xerrades que es fan aquests dies a l’Espai Barberí, la seu de treball dels RCR, acullen arquitectes tan rellevants com Juan Carlos Sancho i Sol Madridejos. Ahir al vespre, van exposar i explicar, especialment, els seus darrers projectes, els que marquen la seva trajectòria més recent. Entre les temàtiques que tracten hi ha el buit, el to de l’espai i el plec, però darrerament ho intenten barrejar per enriquir la seva arquitectura, que com la dels olotins, els ha permès crear un món propi.

A la conferència, impartida per Sancho, es va poder entendre l’arquitectura de l’estudi de Sancho i Madridejos, els seus orígens, les seves influències. El plat fort del curs en el marc teòric per als participants al workshop serà la conferència que el premi Pritzker 2011, Eduardo Souto de Moura, impartirà la setmana que ve.