El forat del sostre del passatge del Cinema Colón hauria d’estar tapat abans de principis de la setmana que ve

Demà ja farà dues setmanes que es va esfondrar una part del sostre del passatge del Cinema Colón d’Olot. Tot i que la zona afectada està precintada amb tanques municipals, el forat ja fa dues. Des de l’ajuntament asseguren que el propietari s’ha compromès a haver tapat el forat a principis de la setmana que ve com a molt tard.

Alguns dels veïns que transiten des del passeig d’en Blay fins la zona del carrer Macarnau per l’anomenat túnel del Cinema Colón ho fan, encara, arrufant el nas i malfiats. El forat del sostre fa, a hores d’ara, prop d’un metre de diàmetre i la causa de l’esfondrament va ser una fuita d’aigua. La runa la van retirar tot just el passat dimecres. El passatge és privat i a hores d’ara, dues setmanes després de l’esfondrament, sembla que el propietari hi farà l’actuació pertinent.

D’aquesta manera, després de dies de requeriments insistents de l’ajuntament per part del propietari, sembla que a principis de la setmana que ve l’esvoranc hauria d’estar tapat i el problema, resolt.

Notícies relacionades:

Un despreniment deixa un forat al sostre del Passatge Cinema Colón d’Olot