Olot viu la seva primera festa chill out amb Chill at Sunset d’ElectroCircle a la plaça de Can Joanetes

Aquest divendres al vespre el col·lectiu Electrocircle ha organitzat a la plaça de Can Joanetes la primera festa chill out a Olot, anomenada Chill at Sunset. Al llarg de la vesprada hi han passat prop d’una cinquantena de persones, i tot i que s’hi esperava més públic, el que hi va ser va gaudir d’allò més de l’esdeveniment.

Olot ha viscut aquest divendres al vespre la seva primera festa chill out, de la mà del col·lectiu ElectroCircle, format per joves amants de la música electrònica. Habitualment aquest tipus de música s’associa a la nit, però amb aquesta activitat també han mostrat la voluntat d’obrir-se a altres horaris i públics. L’esdeveniment, anomenat Chill at Sunset, es trobava entre les propostes d’estiu de la Cua del Drac com a activitat pensada sobretot per al públic jove.

La d’aquest divendres al vespre havia de ser la segona sessió del Chill at Sunset, però la primera, que havia de ser el mes passat, es va haver d’anul·lar per pluja. En aquesta ocasió sí que s’ha pogut celebrar, tot i que el temps tampoc ha estat el millor. En tot cas, ha estat una bona ocasió perquè els joves d’Electrocircle hagin pogut experimentar i gaudir de la música electrònica, a més d’intentar millorar la proposta de cares a properes ocasions.