Pedro Burruezo i la Bohèmia Camerata portaran al Parc Nou d’Olot l’espectacle ‘Misticísssimus’

Diumenge a 2/4 de 7 de la tarda torna a haver-hi Música al Parc Nou d’Olot. En aquesta ocasió, fins al jardí botànic arriba Pedro Burruezo i la Bohèmia Camerata, amb un concert que fon les melodies medievals amb els aires més contemporanis.

‘Misticísssimus’ arriba diumenge a Olot després de sonar a diverses poblacions de l’Estat i de l’estranger, a ciutats com Ankara o Khartum, recuperant les melodies medievals i interpretant-les des d’una perspectiva contemporània i trencadora. El músic i cantant Pedro Burruezo i la seva Bohèmia Camerata, amb la veu i la viola de Maia Kanaan, el piano de Mon Roy i el violoncel d’Iván Lorenzana, tocaran al Parc Nou de la capital garrotxina cançons que transporten l’espectador fins a Al-Andalus o la Catalunya jueva, temes cantats en català, castellà antic i modern, àrab clàssic o italià.

Els versos de les cançons de ‘Misticísssimus’ estan inspirats en poetes representants de les tres religions abrahàmiques, com San Juan de la Cruz, Ibn Al-Arabi, Maimònides, els Pares del Desert o Ramon Llull; un espectacle molt personal, fruit de la recerca i l’experimentació del mestisatge entre la música antiga i la nova. El concert començarà diumenge a 2/4 de 7 de la tarda.