La UE Olot guanya per segon any consecutiu el Torneig de l’Estany

La Unió Esportiva Olot ha guanyat el Torneig de l’Estany per segon any consecutiu. Els homes de Ramon Maria Calderé no van començar amb bon peu el triangular celebrat a l’Estadi Miquel Coromina i Moretó de Banyoles, que d’altra banda estrenava gespa artificial. El Club Esportiu Banyoles, de Segona Catalana va guanyar el primer enfrontament contra els olotins gràcies a un gol d’Ignasi a la recta final del partit. L’Olot va comptar amb ocasions però no va tenir encert. Alguns canvis tècnics van donar la volta a l’efectivitat dels garrotxins a l’enfrontament contra el Figueres, de Tercera. L’Olot va guanyar aquest partit per 4 a 0, amb gols d’Héctor, Sergio Álvarez, que s’estrenava amb la samarreta vermella, Lluc i Bigas. El Figueres no va donar massa problemes a la porteria d’Albert Quintanas, que s’estrenava també sota pals. Aquest resultat li servia al conjunt de Calderé per aconseguir el títol del torneig, després que el Figueres guanyés al Banyoles, també per 0 a 4, al tercer partit d’aquest triangular. El proper partit de l’Olot serà aquest diumenge a les vuit del vespre a Vilatenim, on els garrotxins es juguen el pas a la tercera ronda de la Copa Catalunya.