Més de 200 persones assisteixen al dinar per la reconstrucció del refugi de Sant Aniol d’Aguja

Com a part de la Festa Major d’Oix, a l’Alta Garrotxa, aquest dissabte al migdia s’ha celebrat un dinar popular per la reconstrucció del Refugi de Sant Aniol d’Aguja. Aquesta obra és complexa, en tant que a Sant Aniol només s’hi pot arribar després d’algunes hores de camí. Per això, la gent va respondre positivament i més de 200 persones van assistir a aquest dinar popular.

Fa anys que des del Centre Excursionista de Banyoles, l’associació Terra Aspra de Montagut i l’associació Peu Alegre de Sant Llorenç de Cerdans, que conformen Amics de Sant Aniol, s’està treballant per reconstruir el refugi de Sant Aniol d’Aguja. Per recaptar fons, s’ha celebrat un dinar popular aquest dissabte al migdia, en una iniciativa més que mostra la suma d’esforços de moltes entitats.

Hi han assistit més de 200 persones, una xifra notable, i això fa evident que la implicació popular és clau perquè les obres avancin al ritme actual, amb avenços importants. Amb el dinar s’espera haver recaptat prop de 1.500 euros, per tal que les obres d’aquest edifici, al qual només s’hi pot arribar després d’una bona caminada, puguin seguir endavant amb el bon ritme actual.