Els participants als campaments musicals d’Oix tanquen la seva estada a l’Alta Garrotxa amb un concert

La segona edició dels Campaments Musicals d’Oix ha arribat al seu final aquest dissabte i la clausura ha estat un concert a la plaça Major del poble. Aquesta iniciativa de la Coordinadora de Lleure del Pla de l’Estany ha involucrat 24 joves, que han gaudit d’alguns dies de lleure en contacte amb la natura amb la música com a eix principal de totes les activitats.

Els assistents als campaments musicals d’Oix han mostrat els coneixements musicals adquirits amb un concert a la plaça Major del poble com a tancament a una setmana de lleure musical. Enguany s’ha celebrat la segona edició d’aquests campaments,  una iniciativa de la Coordinadora de Lleure del Pla de l’Estany. Entre els participants, hi ha nivells de coneixement musical molt diferents, però la passió que tenen els joves fa que això no afecti.

Els joves han tocat davant de prop d’un centenar de persones alguns temes que han après al llarg de 10 dies de campament, algun amb toc garrotxí. De tota manera, encara que la majoria de coses giraven sobre la música, també han dedicat temps a altres activitats de lleure al llarg d’aquests dies, aprofitant l’entorn que té Oix. Així, amb aquest recital els participants han tancat una segona edició d’uns campaments que estan en expansió i que marquen una bona opció per als joves apassionats de la música.