Les Preses celebra la primera edició del Carnaval Infantil d’estiu a la Piscina Municipal

Entre els municipis garrotxins, molts programen concerts d’estiu, però n’hi ha menys que afrontin la temporada amb una programació de tot tipus d’activitats. Les Preses n’és un: el Carnaval infantil que s’ha celebrat aquest dissabte al vespre per primer cop, a la piscina del municipi, s’inclou dins la programació de Les Preses a la Fresca.

De cares a fer la programació d’activitats d’estiu, els municipis intenten atreure nous públics amb propostes diferents. Les Preses ho va fer ahir amb un carnaval infantil a la piscina municipal. Es tracta d’una iniciativa perquè els més petits poguessin anar a passar la tarda vespre d’una manera poc habitual a l’estiu. És una manera perquè els infants gaudeixin de les disfresses en una època diferent a Carnestoltes i que els pares també puguin estar una mica tranquils.

En total han estat més d’una vintena de nens i nenes els que s’ho han passat d’allò més bé amb els jocs diversos que s’han proposat des de l’organització, i s’espera poder repetir l’activitat en properes edicions.